coronavirus43

Kære medlemmer i Puls Fitness.

Som en del af regeringens forsøg på af inddæmme smitten med Coronavirus blev det blandt andet besluttet at lukke ned for alle fitnesscentre i landet. Indledningsvist i perioden 17-31 marts.

Det er rørende at modtage alle de hjertevarme beskeder fra jer loyale medlemmer som giver udtryk for at I ønsker at fortsætte jeres medlemskaber og ikke ønsker kompensation for de 14 dage i nu må undvære træningen.

Vi håber lige som jer at vi snart kan åbne op igen og derfor køre opkrævningen for april via betalingsservice som normalt. Skulle det vise sig at nedlukningen bliver mere end de 14 dage så vil vi naturligvis se på hvordan vi kan kompensere jer alle på bedst mulig måde, når vi har fået et overblik over mulighederne, og tidsperspektivet i regeringens hjælpepakke til erhvervslivet.

Krisen er ganske alvorlig for alle fitnesscentre, men specielt for et lille enkeltmandsejet center som Puls. Vi håber derfor på jeres fortsatte opbakning så vi igen, på den anden side af Coronavirussen kan tilbyde jer den helt fantastiske stemning og byens bedste trænings-tilbud, som er kendetegnet for Puls Fitness.

På vegne af hele puls-teamet ønskes i alle en god og sikker træningspause.

/Martin​

KONTAKT PULS FITNESS

Puls Fitness ApS

Torvet 1
​4293 Dianalund

☎ Tlf.: 40 80 48 04

​✉ E-mail: pulsdanmark@gmail.com


CVR: 36044780

ÅBNINGSTIDER

​Alle dage fra 05:00 - 22:00

Følgende dage er centret lukket:

24/12: 05 - 15

31/12: 05 - 15

01/01: 12 - 22

Spørgsmål til træning?​

Hvis du har spørgsmål til os angående vores center, vores maskiner, holdtræning, medlemskab eller noget helt andet, så er du meget velkommen til at at ringe til os på telefon ​40 80 48 04, eller sende dit spørgsmål via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt