UPDATE 29 DEC:

Regeringen har i dag besluttet at forlænge nedlukningen af Danmark til 17 januar og dette rammer desværre også Dianalunds hyggeligste familie træningscenter.
Alle medlemskaber står fortsat på pause og denne pause forlænges nu til 17 januar. Pausen er gratis og der opkræves ikke kontingent 
Efter opfordring laver vi endnu en mulighed for lån af udstyr (meget begrænset hvad der er tilbage) men vi har da masser af små håndvægte og elastikker mm. Det bliver fredag d 1 januar kl 1600-1700.
Vi ønsker alle et godt og sikkert nytår og håber at se jer igen d 17 januar.

UPDATE 10 DEC:
Så lukkes store dele af landet ned igen. Dette betyder at Puls Fitness lukkes ned, indledningsvis i perioden fra kl 1600 fredag d 11. december til mandag morgen d. 4. januar 21.

Som medlem i Puls behøver du ikke foretage dig noget aktivt.

- Vi sætter øjebliklig alle medlemskaber på pause i perioden.

- Kontingent til gode for december vil blive modregent i næste opkrævning.

- Der opkræves ført kontingent igen når vi kender en genåbningsdato.

- Hvis restriktioner og nedlukning forlænges så forlænger vi naturligvis den pause som automatisk ligges på alle medlemskaber.

Vi er jer alle så evigt taknemmelige for den store opbakning som I har vist os i gennem hele denne sundhedskrise. Jeg er klar over at rigtig mange har bakket op ved at beholde sit medlemskab selv om man måske ikke føler sig klar til at tage ned og træne. Jeg håber virkelig at I nu er klar på at tage en tørn mere.
Vi håber at der hurtigt sker en bedring i situationen og at det snart er vacciner til alle så vi kan vende tilbage til en normal hverdag.

Opdateringer løbende her på FB og på hjemmesiden under fanebladet coronainfo

/Martin

Puls Fitness

UPDATE 24 OKT:

Særlige retningslinjer for perioden 26 OKT til 02 JAN

- Max 9 deltagere og 1 instruktør på holdtræning

- Ingen yderligere restriktion for individuel træning (da det ikke

   betragtes som en forsamling)

- Mundbind skal bæres i checkin/checkud området (skobaren og receptionen). Mundbind er ikke påkrævet når du færdes i centret eller under din træning

- Bad og omklædning er fortsat åbent under de allerede skærpede vilkår.

- Alle tidligere Corona tiltag er selvfølgelig stadig aktive (sprit mm)

Yderligere info tilgår på hjemmesiden og facebook når vi modtager DFHO's og DIF's uddybende retningslinjer.

UDDRAG FRA DFHO's TOLKNING AF RETNINGSLINJERNES BETYDNING FOR FITNESS CENTRENE:

 – er, at der indføres et krav om brug af mundbind eller visir i lokaler, hvor offentligheden har adgang, herunder detailhandlen og lokaler, hvor der udøves kultur-, sports- og fritidsaktiviteter. Kravet om mundbind eller visir gælder ikke for optrædende, deltagere og udøvere under deres optræden og ej heller, når man sidder ned. Dette gælder fra den 29. oktober 2020 til og med den 2. januar 2021.

Fitnesscentre må derfor fortsat holde åbent. Man skal stadig overholde kravene til indretning af lokaler, som offentligheden har adgang til, herunder kravet om, at der maksimalt må tillades adgang for 1 kunde, besøgende eller deltager pr. 4 m2 gulvareal, hvortil der er offentlig adgang. På tilsvarende måde gælder afstandskravet på 2 meter stadig.

Der gælder i dag ikke et generelt forbud mod, at der ikke må være mere end 50 personer i et fitnesscenter, og det er DFHOs klare vurdering, at der fra på mandag den 26. oktober heller ikke gælder et generelt forbud mod at være flere end 10 personer til stede i et fitnesscenter, så længe ovennævnte kvadratmeterkrav overholdes, men forbuddet mod at forsamles flere end 10 personer til et arrangement, en begivenhed og lignende gælder også her.

Afholdes der således fælles træningsaktiviteter – holdtræning – i fitnesscenteret vil dette efter DFHOs opfattelse som det helt klare udgangspunkt være omfattet af forbuddet om, at der ikke må deltage flere end 10 personer i en sådan aktivitet eller begivenhed

genåbning

1 JULI: Vi ÅBNER NU OP FOR HELT ALMINDELIG TRÆNING, UDEN BOOKING OG UDEN BEGRÆNSNING PÅ ANTAL. VORES HOLD KØRES STADIG UDENDØRS VED MERE END 10 DELTAGERE OG VI BEDER ALLE VISE RESPEKTFULD AFSTAND I CENTRET.

8 JUNI: VI ÅBNER IGEN PR MANDAG D 9 JUNI (men under restriktioner så læs hele dette afsnit).

Alle trænings-tider skal nu bookes via vores bookingsystem. Hvis du er basis-medlem skal du altså sikre at du har adgang til bookingsiden vha login og password (se vejledning i nyhedsbrev fra APRIL længere nede på denne side).

Vi følger myndigheders og brancheorganisationers anbefalinger ift afstand, hygiejne, max antal mm. De præcise retningslinjer er endnu ikke udgivet men indledningsvis vil følgende være gældende:

- Max 20 personer i centret på en gang.

- Medlemmer skal medbringe trænings-håndklæde og microfiberklud til aftørring.

- Bad og omklædning er fortsat lukket så du skal altså møde omklædt.

- Holdtræninger gennemføres fortsat udendørs.

Alle medlemmer som blev opkrævet kontingent for maj træner gratis i juni. (dette gælder alle medlemmer).

Medlemmer som har købt sommermedlemskab (all summer) træner gratis indtil 1 september

Medlemmer som har købt sommermedlemskab (juni måned) træner gratis indtil 1 august.

Vi håber på jeres forståelse for at vi nu igen skal navigere i en ukendt situation. Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde vores medlemmer god og sikker træning samt en fair løsning i forhold til allerede betalte sommermedlemskaber og medlemskaber til gode (opkrævning for maj).

mvh

Martin og resten af Puls teamet

MAJ: VI SÆTTER ALLE PÅ PAUSE I PERIODEN MAJ-AUGUST (men åbner udendørs træningsmulighed for individuel og holdtræning)

Desværre ved vi nu at Fitness centrene ikke får lov at åbne op før 1 august. Vi har derfor valgt at sætte alle medlemmer på GRATIS pause indtil 1. august. 

Som medlem behøver du altså ikke at foretage dig noget for at meddele pause. Vi håber at se så mange af jer som muligt på den anden side.

Opkrævningen for maj vil dække opstartsmåneden efter Coronakrisen.

I samarbejde med Reflektor Messe og Event åbner vi ekstraordinært for muligeden for individuel træning eller hold sommerpakker i nedlukningsperioden. Se mere om disse muligheder på Puls Fitness Medlemsforum på facebook. Disse muligheder er ikke knyttet til nuværende eller pausede medlemskaber i Puls Fitness og skal derfor tilkøbes seperart.

/Martin

APRIL: VI FORBEREDER GENÅBNING.

Vi forbereder nu genåbning og i den forbindelse er her nogle meget vigtige informationer samt handlinger der er nødvendige for dig som medlem for at du kan genoptage din træning.

Vi forventer at alle fitnesscentre og andre lignende butikker, i en periode bliver pålagt at administrere antallet af brugere for at tilsikre tilstrækkelig luft og plads omkring den enkelte.

Derfor indføre vi i en periode tidsbooking af individuel træning, præcis som vi allerede har det med vores holdtræning. Alle dage opdeles i tidsintervaller af en times varighed og man kan så som medlem booke sin tid til individuel træning via bookingsystemet på vores hjemmeside. Man kan maximalt have fire samtidige bookinger. Når man så har været til den første af de fire træninger kan man booke en ny, og så fremdeles. Nøglekortet som normalt har givet adgang i hele åbningstiden vil altså i en periode kun aktivere døren såfremt man har booket en træningstid. Hvis man har booket en tid fra 17-18 kan man altså checke ind i det tidsrum, hverken før eller efter.

Gældende for BASIS medlemmer:

For at kunne booke træningstid skal du have adgang til bookingsystemet. Du vælger knappen login på forsiden af hjemmesiden www.pulsfitness.net.

Alle har ved indmeldelse modtaget velkomstmail med login og password til ens personlige side, hvorfra der også kan bookes. Er denne mistet kan adgang gendannes via disse tre trin.

1. Vælg "Glemt kode?"

2. Indtast den mailadresse som du har anvendt i forbindelse med oprettelse

3. Du modtager midlertidigt password via din mail og er nu klar til at booke

Virker dette ikke fordi du måske aldrig har fået registreret din mailadresse skal du gøre følgende: Send mail til pulsdanmark@gmail.com med navn, mobilnr og mailadresse. så opretter jeg manuelt adgangskode og sender til dig, så du får adgang til booking af træningstider. Det er vigtigt at du hurtigst muligt opretter adgang så vi ikke drukner i henvendelser når vi åbner igen.

Gældende for VIP medlemmer og klippekort:

Du booker individuel træning helt som du plejer at booke holdtræning. Der begrænses til fire individuelle bookinger og fire holdbookinger. Vi ved endnu ikke præcis hvordan eventuelle begrænsninger vil påvirke vores holdtræning. Vi planer på at genoptage forårets holdplan så snart det er muligt. Ind til da vil vi fortsætte med Puls Alive og starter Puls Outdoor som vil være den gældende holdplan for foråret men hvor holdende afvikles udendørs (og måske med forskellige begrænsninger jf sundhedsmyndighedernes anbefalinger).

Hvor længe disse restriktioner vil være gældende kan vi naturligvis ikke sige noget om. Vi følger regeringens anvisninger, både i forhold til genåbningsdato (som stadig er ukendt) og restriktioner.

Jeg vil afslutningsvis rette en kæmpe stor tak til alle jer loyale medlemmer der har holdt fast og bakket op om Puls i denne meget udfordrende tid. Uden jeres opbakning ville situationen have set meget sort ud og der ville ikke have været et Puls Fitness på den anden side af corona-krisen.

mvh

Martin

Puls Fitness

​​

​​

MARTS: MEDLEMSKABER I CORONA-TIDEN.

Kære medlemmer i Puls Fitness.

Corona krisen bringer alle små virksomheder i knæ og fitness centrene er bestemt ingen undtagelse. Dette håndteres meget forskelligt fra center til center. De landsdækkende kæder som har store kapitalfonde i ryggen har annonceret medlemspause til alle. Det er desværre en luksus som vi små enkeltmandsejede centre ikke har råd til. En sådan handling ville betyde en øjeblikkelig konkurs.

Betalingsservice opkrævningerne køres altid i midten af måneden. Opkrævningen for april måned blev altså kørt i midten af marts. På daværende tidspunkt så det ud til at man ville åbne Danmark igen i starten af april og det gav derfor god mening at fortsætte opkrævningen af medlemskaber uændret. Desværre blev vi alle klogere forleden og vi kan nu se frem til yderligere to uger med nedlukning. Pt ser det ud til at man vil genåbne i midten af april, måske først i starten af maj.

Vi har heldigvis modtaget så utroligt mange positive tilkendegivelser, fra alle jer loyale medlemmer der også ønsker at der skal være et Puls Fitness på den anden side af corona krisen. Vores instruktører har tilmed frasagt sig deres løn for marts og april og kastet sig ud i live online træning for at levere energien ud i jeres stuer. Det er i mine øjne præcis den slags handlinger der ligger bag statsministerens opfordring til at udvise samfundssind. En stor tak til jer alle for denne opbakning.

Vi har derfor valgt at man som medlem kan gøre en af tre ting i denne situation med virkning fra 1 maj.

1. Fortsætte sit medlemskab uændret

Man sikres som tak for denne loyalitet medlemskab til nuværende pris i resten af 2020.

2. Advisere pause eller opsigelse jf gældende krav og vilkår

Man mister retten til nuværende medlemspris og starter op på ny gældende prissætning hvis man genoptager medlemskabet på et senere tidspunkt.

3. Rette krav om kompensation for et antal dage med manglende træningsmulighed i april.

Send mail til pulsdanmark@gmail med fulde navn og medlemstype.

Som udgangspunkt fastholdes alle pr automatik i valgmulighed 1, baseret på de mange positive tilkendegivelser. Ønsker man valgmulighed 2 eller 3 skal dette adviseres via mail til pulsdanmark@gmail.com. Ved udgangen af nedlukningsperioden opgøres det samlede antal lukkedage mhp udregning af kompensation til dem som aktivt måtte søge det.

Vi vil løbende opdatere i frohold til genåbning og eventuelle yderligere tiltag i forhold til kontingent og medlemskab

På vegne af hele puls-teamet ønskes i alle en god og sikker træningspause.

/Martin​

KONTAKT PULS FITNESS

Puls Fitness ApS

Torvet 1
​4293 Dianalund

☎ Tlf.: 40 80 48 04

​✉ E-mail: pulsdanmark@gmail.com


CVR: 36044780

ÅBNINGSTIDER

​Alle dage fra 05:00 - 22:00

Følgende dage er centret lukket:

24/12: 05 - 15

31/12: 05 - 15

01/01: 12 - 22

Spørgsmål til træning?​

Hvis du har spørgsmål til os angående vores center, vores maskiner, holdtræning, medlemskab eller noget helt andet, så er du meget velkommen til at at ringe til os på telefon ​40 80 48 04, eller sende dit spørgsmål via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt