Holdbeskrivelser​

Cross Training​

​Træningen består af en række konstant varierende og funktionelle øvelser, der udføres ved høj intensitet. Øvelserne er hentet fra styrkeløft, olympisk vægtløftning, styrketræning, gymnastik og sprint/løb.

Der bruges redskaber som kettlebells, vægtstænger, medicinbolde, reb, ringe, pull-up stativ og lastbildæk. I mange øvelser indgår dog også egen kropsvægt. De fleste øvelser vil indeholde funktionelle bevægelser, dvs. bevægelser som kan relateres til hverdagen.

CIRKELTRÆNING

Cirkeltræning er egnet for alle, da du selv kan bestemme belastningen. Vores instruktører sørger for at alle holder et højt tempo, presser sig selv til det yderste og for skruet helt op for forbrændingen de næste 24 timer. Vi kombinere mange af øvelserne fra CROSSFIT med træningsprincipperne bag HIIT (Høj Intensiv Interval Træning) så husk masser af vand og et håndklæde, I for brug for det.

Yoga

Disse timer vil være en blanding af klassiske yogastillinger, afspænding og vejrtræknings øvelser. Timerne vil være bygget op omkring en serie, som vil køre fire uger ad gangen. På den måde opnår vi at blive trygge ved de enkelte øvelser og udvikler os sammen stille og roligt. Yoga handler ikke om at kunne stå på hænder eller hoved, men handler i høj grad om at være opmærksom på kroppen og dennes signaler.

Spinning

Denne hårde, sjove og motiverende træningsform er egnet for alle, øvede som nybegyndere, da du selv kan bestemme belastningen. Vores instruktører vil hjælpe dig med at holde kadencen, at få sved på panden og sørge for musik og godt humør. Du er velkommen til at medbringe dine egne spinningsko (SPD/LOOK) eller cykle i almindelige træningssko da vores cykler kan anvendes med begge typer.

Slow motion/Taichi-qigong

Holdet er bygget op omkring den kinesiske trænings og meditationsform Tai-chi. Træningen består af en række harmoniske bevægelser, der udføres flydende, roligt og meget præcist. SlowMotion styrker og øger opmærksomhed og koncentration, bringer krop og sind i harmoni, giver bedre balance og koordination, samt skaber indre styrke og livsenergi. Tai Chi bygger på et spirituelt fundament og harmonien mellem Ying og Yang

Stramop

Vi fokusere på en god og funktionel grundtræning. Vi træner alle muskelgrupper, balance, styrke, smidighed samt kondition / puls. Vi bruger alle slags træningsredskaber og tilsætter god musik. Programmet vil variere og kombineres til tider med cirkel- eller stations træning.

​BOKSE FITNESS CORONA LUKKET

FITNESS BOKSNING er for dig der ønsker en hård og

sjov workout med CARDIO, TEKNIK og SPARRING med

udgangspunkt i principperne fra BOKSNING.

Vi anvender sparringshandsker, plethandsker og pulstræning som hoved elementer i træningen.

Zumba FITNESS

Zumba fitness er den perfekte kombination af sjov og motion. Hele kroppen tones gennem dans til latinamerikanske toner. Hver time vil du møde de 4 obligatoriske rytmer, som er salsa, reggaeton, merenque og cumbia samt mange flere.

STRAMOP

Klassisk fitness holdtræning med fokus på bodytone, altså opstramning af mave, baller og lår. Vi arbejder med bodypump stænger, små vægte og elastikker. Træningen er samtidig god inspiration til egen træning.

jumping fitness​/FUSION

Sjov og motiverende træning på vores specielle trampoliner. Skånsom for knæleddet pga de særlige elastikker. Jumping fitness er super god core træning med god energi og sved på panden​. Holdet er for dig der elsker power, rythme og høj musik. I FUSION kombinere vi energien fra jumping med forskellige styrke øvelser på og omkring trampolinen.

Jumping senior​ CORONA LUKKET

Vores særlige hold for ældre og andre med behov for en kortere og mindre intens træning. Særligt fokus på balance og basale jumping koreografier. Vi træner i korte intervaller og husker pauser og hygge. ​Holdet er for alle uanset alder men designet til at passe til ældre.

jumping basic​ SEP-OKT-NOV

Basic er vores hold til begyndere og andre med behov for lavere intensitet og kortere workout. Fokus er på alle de basale koreografier og ​giver en god og sikker indføring i denne fantastiske træningsform. Holdet er for dig der ønsker at starte ud på et basis niveau.

KONTAKT PULS FITNESS

Puls Fitness ApS

Torvet 1
​4293 Dianalund

☎ Tlf.: 40 80 48 04

​✉ E-mail: pulsdanmark@gmail.com


CVR: 36044780

ÅBNINGSTIDER

​Alle dage fra 05:00 - 22:00

Følgende dage er centret lukket:

24/12: 05 - 15

31/12: 05 - 15

01/01: 12 - 22

Spørgsmål til træning?​

Hvis du har spørgsmål til os angående vores center, vores maskiner, holdtræning, medlemskab eller noget helt andet, så er du meget velkommen til at at ringe til os på telefon ​40 80 48 04, eller sende dit spørgsmål via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt