Holdbeskrivelser​

Cross Training​

​Træningen består af en række konstant varierende og funktionelle øvelser, der udføres ved høj intensitet. Øvelserne er hentet fra styrkeløft, olympisk vægtløftning, styrketræning, gymnastik og sprint/løb.

Der bruges redskaber som kettlebells, vægtstænger, medicinbolde, reb, ringe, pull-up stativ og lastbildæk. I mange øvelser indgår dog også egen kropsvægt. De fleste øvelser vil indeholde funktionelle bevægelser, dvs. bevægelser som kan relateres til hverdagen.

Tabata

Holdet er egnet for alle, da du selv kan bestemme belastningen. Vores instruktører sørger for at alle holder et højt tempo, presser sig selv til det yderste og for skruet helt op for forbrændingen de næste 24 timer. Vi kombinere mange af øvelserne fra CROSSFIT med træningsprincipperne bag HIIT (Høj Intensiv Interval Træning) så husk masser af vand og et håndklæde, I for brug for det.

Yoga

Disse timer vil være en blanding af klassiske yogastillinger, afspænding og vejrtræknings øvelser. Timerne vil være bygget op omkring en serie, som vil køre fire uger ad gangen. På den måde opnår vi at blive trygge ved de enkelte øvelser og udvikler os sammen stille og roligt. Yoga handler ikke om at kunne stå på hænder eller hoved, men handler i høj grad om at være opmærksom på kroppen og dennes signaler.

Spinning

Denne hårde, sjove og motiverende træningsform er egnet for alle, øvede som nybegyndere, da du selv kan bestemme belastningen. Vores instruktører vil hjælpe dig med at holde kadencen, at få sved på panden og sørge for musik og godt humør. Du er velkommen til at medbringe dine egne spinningsko (SPD/LOOK) eller cykle i almindelige træningssko da vores cykler kan anvendes med begge typer.

Slow motion

Holdet er bygget op omkring den kinesiske trænings og meditationsform Tai-chi. Træningen består af en række harmoniske bevægelser, der udføres flydende, roligt og meget præcist. SlowMotion styrker og øger opmærksomhed og koncentration, bringer krop og sind i harmoni, giver bedre balance og koordination, samt skaber indre styrke og livsenergi. Tai Chi bygger på et spirituelt fundament og harmonien mellem Ying og Yang

Stramop

Vi fokusere på en god og funktionel grundtræning. Vi træner alle muskelgrupper, balance, styrke, smidighed samt kondition / puls. Vi bruger alle slags træningsredskaber og tilsætter god musik. Programmet vil variere og kombineres til tider med cirkel- eller stations træning.

Mindfulness​

Med inspiration i almene mindfulnessøvelser sætter vi fokus på Mindfulness i bevægelse. Opnå større kontakt med og forståelse for krop, følelser og tanker. Se muligheder for større frihedsfølelse og glæde. Lær at være til stede i nuet med både krop og sjæl.

Cross-dance

Sjov og inspirerende træningsform der både giver sved på panden, smil på læben og strammer musklerne op. Holdet er opdelt i fire temaer (Dance - Bodytone - Cardio - Balance)

MBL (mave-baller-lår)

Klassisk fitness holdtræning med fokus på bodytone, altså opstramning af mave, baller og lår. Vi arbejder med bodypump stænger, små vægte og elastikker. Træningen er samtidig god inspiration til egen træning.

Mindfulness​

Med inspiration i almene mindfulnessøvelser sætter vi fokus på Mindfulness i bevægelse. Opnå større kontakt med og forståelse for krop, følelser og tanker. Se muligheder for større frihedsfølelse og glæde. Lær at være til stede i nuet med både krop og sjæl.

KONTAKT PULS FITNESS

Puls Fitness ApS

Torvet 1
​4293 Dianalund

☎ Tlf.: 40 80 48 04

​✉ E-mail: pulsdanmark@gmail.com


CVR: 36044780

ÅBNINGSTIDER

​Alle dage fra 05:00 - 22:00

Følgende dage er centret lukket:

24/12: 05 - 15

31/12: 05 - 15

01/01: 12 - 22

Spørgsmål til træning?​

Hvis du har spørgsmål til os angående vores center, vores maskiner, holdtræning, medlemskab eller noget helt andet, så er du meget velkommen til at at ringe til os på telefon ​40 80 48 04, eller sende dit spørgsmål via formularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Puls Fitness ApS
Torvet 1
4293 Dianalund